Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 29 mei. Highlights van deze week:

  • Aandelen: er is een bodem gezet, waarschijnlijk de mid cycle low van de weekcyclus. Tenzij dit ook de maandcyclus blijkt te zijn, mogen we een tijdelijk herstel verwachten dat wordt gevolgd door nieuwe lows en een echte maandcyclusbodem ergens in juli. Er is echter een kans dat dit een kortere en dus vertekende weekcyclus is omdat nu ook de maandcyclus dan gezet is. Hoe we dat te weten komen en welke strategie we nu volgen leg ik per markt uitgebreid in de vlog uit.
  • Goud en zilver: de kans is vrij groot dat we een weekcyclusbodem zien. Voor goud ga ik uit van een opwaartse potentie van enkele procenten. De koers van het zilver moet eerst de high van de vorige week overschrijden voordat we daar een long signaal krijgen voor een potentie van 10 procent of meer.
  • Bitcoin: de afgelopen twee weken zien we een apathische houding. Het is dus wachten op een uitbraak. Boven 31k is er ruimte voor een herstel tot 34k of hoger. Onder de low van deze week kan de koers weer de zone rond 25k testen. In de vlog bespreek ik ook de strategie op de langere termijn.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus