Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 3 juli. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het lijkt erop dat de aandelenbeurzen de mid cycle low gezet hebben van de huidige dagcyclus. Dat betekent, uitgaande van het bearish hoofdscenario, dat we in de komende paar dagen nog een relatief vriendelijke beurs zien, gevolgd door een neerwaartse omslag en lagere lows tot rond medio juli.
  • Goud en zilver: het bearish scenario is ook deze week bevestigd en in de vlog concludeer ik dat alle time frames, zelfs de maand, inmiddels bearish zijn.
  • Bitcoin: ik ga ervan uit dat Bitcoin nog een iets lagere low zet de komende twee weken, gevolgd door een periode van enkele weken waarin de koers redelijk kan herstellen tot boven 25k. De uiteindelijke bodem zal naar verwachting komen te liggen tegen einde van het jaar en wel onder 15k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus