Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de correctie op de eerste stijging van de koersen eindigde exact in de vorige week aangegeven zone. Nu is het zaak dat het herstel een tweede opwaartse beweging volgt. Ik laat voor de Dow, Nasdaq, Russel en Dax zien waar het kritieke niveau ligt waaronder we weer naar short kunnen draaien.
  • Goud en zilver: Goud laat vooralsnog weinig constructieve koersbeweging zien en het opwaartse potentieel is voor mijn smaak te beperkt voor een long trade. Voor zilver geldt dat de koers boven de solide weekcandle moet sluiten van twee weken geleden.
  • Bitcoin: geen noemenswaardige veranderingen in Bitcoin op dit moment. Op de korte termijn blijft de trading range intact.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus