Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 maart. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het lijkt erop dat we in de laatste dagcyclus zitten en de bodem over een week of twee tot drie gezet zal worden. Ik bespreek koersdoelen, strategie en op welke wijze dit hoofdscenario niet meer valide is.
  • Goud en zilver: de koers van goud en zilver is bezig met een uitbraak, maar deze is nog niet bevestigd.
  • Bitcoin: zolang de koers niet boven 46k uitbreekt, houden we een gerede kans dat Bitcoin nog een keer onder de 30k duikt. Dat zou echter een zeer welkome kans opleveren om een eventuele kernpositie voor de komende jaren in te nemen of te vergroten.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus