Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 7 augustus. Highlights van deze week:

  • Aandelen: inmiddels is het eerste koersdoel van de indices gehaald zoals we dat weken geleden al hadden aangegeven. Ik ga ervan uit dat we deze week een tijdelijke top in de markten zien en de weg inslaan naar de mid cycle low van de weekcyclus, zo’n drie procent lager dan het slotniveau van vrijdag.
  • Goud en zilver: ook hier volgt de koers het scenario, namelijk een herstel dat uiteindelijk leidt tot een lagere weekcyclus, gevolgd door nieuwe lows.
  • Bitcoin: Op de korte termijn neutraal tot licht positief, wellicht nog een test van de 26k. Ik verwacht dan een nieuwe daling en in de herfst lagere lows tussen 12-17k, waar dan hele goede kansen ontstaan voor het accumuleren van posities, omdat dit dan de bodem is van de vierjaars cyclus.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus