Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 mei. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het scenario dat we al weken volgen is nog intact. Ik ga ervan uit dat de beurzen de volgende week een dagcyclusbodem zetten en dat dit ook de mid cycle bodem van de weekcyclus is. Er volgt dan een herstel van 1-3 weken, maar dit herstel is tijdelijk en wordt waarschijnlijk gevolgd door nieuwe dalingen tot einde juni/medio juli.
  • Goud en zilver: de koers van goud en zilver nadert de interessante zone voor eventuele longposities, maar ik wil hier duidelijke price action zien als bevestiging dat de bodem is gezet.
  • Bitcoin: ook hier zien we dat de bearish scenarop netjes wordt gevolgd. Ik ga ervan uit dat de koers in de komende weken onder 28k daalt, wellicht zelfs richting 20k. Daarna gevolgd door een snel en fors herstel en nieuwe ATHs later dit jaar.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus