Trading vlog marktanalyse 29 januari 2019

Door | 2019-01-29T16:12:07+00:00 29 januari 2019|Categorieën: Trading Updates|Nog geen reacties

Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 29 januari. Highlights van deze week:

  • Dow en Dax staan er op de korte termijn sterk voor. Zolang de Dax boven 11000 blijft, houden we uitzicht op een stijging tot 11600 en mogelijk 11800. Ook de Dow blijft goed liggen zolang boven 24300.
  • De Bund gaat in de komende twee dagen de laatste fase in van de dagcyclus en daar kan mogelijk een interessante situatie ontstaan voor swing traders.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?

Over de auteur

Michael Ahrens - Trader van beroep. Daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op de beurs, zowel als vermogensbeheerder voor bedrijven als trader voor persoonlijke doelen. Door de jaren heen heb ik een trading methode ontwikkeld op basis van cycli, price action en trendanalyse.

Reageer op dit bericht