Trading vlog marktanalyse 3 december 2018

Door | 2018-12-03T13:19:08+00:00 3 december 2018|Categorieën: Trading Updates|2 reacties

Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 3 december. Highlights van deze week:

 • In de vlog ga ik uitgebreid in op de afgelopen analyse waarin een verdere daling voorop stond. Wat is er nu veranderd?
 • Bund future beweegt weinig en komt nu in de laatste fase van de cyclus terecht.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?

Over de auteur

Michael Ahrens - Trader van beroep. Daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op de beurs, zowel als vermogensbeheerder voor bedrijven als trader voor persoonlijke doelen. Door de jaren heen heb ik een trading methode ontwikkeld op basis van cycli, price action en trendanalyse.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 Reacties

 1. Ronald 3 dec om 15:54 Beantwoorden

  Goedendag Michel,

  Bedankt wederom voor deze vlog, ik lees ze met veel interesse.

  Inderdaad een nieuwsgedreven markt momenteel, lastig in te schatten..

  Zou het zo kunnen zijn de markt vandaag een kortstondige top heeft bereikt, morgen wederom naar beneden opent en vervolgens te dalen tot ong. 12 december.
  Daarna zou de markt zich op kunnen maken voor een eindejaarsrally.

  Het is natuurlijk zomaar een idee..

  Met vr groet

  Ronald

  • CyclusTrader 3 dec om 15:56 Beantwoorden

   Alles kan Ronald, maar we hebben voor een trade gewoon twee belangrijke elementen nodig, namelijk a) een goede locatie (bijvoorbeeld een steun of weerstand) en een trigger. Beide zijn op dit moment niet aanwezig. Dan resteert pure speculatie en dat is niet wat een trader doet. groet Michael

Reageer op dit bericht