Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 31 juli. Highlights van deze week:

  • De US markten volgen nog steeds het positieve hoofdscenario dat op een verdere stijging is gericht. In de vlog bespreek ik de kritieke niveaus die moeten houden. De Dax daarentegen heeft al vroeg de cyclustop laten zien en lijkt de komende weken verder te kunnen verzwakken richting 11600.
  • De powertrend in de Bund is nog steeds intact. Deze markt wordt vanuit swing trading optiek steeds onaantrekkelijker wegens gebrek aan volatiliteit.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?