Trading vlog marktanalyse 5 juni 2019

Door | 2019-06-05T16:42:29+00:00 5 juni 2019|Categorieën: Trading Updates|Nog geen reacties

Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 juni. Highlights van deze week:

  • De Dow, Naz en Dax lijken hun dagcyclusbodem gezet te hebben. Het is nog te vroeg om te concluderen of de weekcyclusbodem ook gezet is. Er zijn wat tegenstrijdige signalen en in de vlog ga ik daarop in.
  • De Bund vervolgt de power trend en shorts zijn hier niet aan de orde. Op de korte termijn is een beperkte correctie mogelijk.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?

Over de auteur

Michael Ahrens - Trader van beroep. Daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op de beurs, zowel als vermogensbeheerder voor bedrijven als trader voor persoonlijke doelen. Door de jaren heen heb ik een trading methode ontwikkeld op basis van cycli, price action en trendanalyse.

Reageer op dit bericht