Trading vlog marktcommentaar 10 juli 2019

Door | 2019-07-10T17:14:12+00:00 10 juli 2019|Categorieën: Trading Updates|2 reacties

Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 10 juli. Highlights van deze week:

 • De US markten volgen het hoofdscenario van hogere toppen en bodems. De Dax echter blijft achter en laat op de 2-daagse chart een gevaarlijk patroon zien.
 • De Bund laat topvorming zien. In de vlog bespreek ik of we hier al shortposities kunnen innemen.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?

Over de auteur

Michael Ahrens - Trader van beroep. Daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op de beurs, zowel als vermogensbeheerder voor bedrijven als trader voor persoonlijke doelen. Door de jaren heen heb ik een trading methode ontwikkeld op basis van cycli, price action en trendanalyse.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 Reacties

 1. Jurgen 10 jul om 18:14 Beantwoorden

  Beste Michael,ik zie vandaag in je vlog dat je voor de dax de timeframes gebruikt van amerika 720’/360’/180′.
  Terwijl je vroeger 480’/240’/120 gebruikte .Is daar een reden voor?
  Alvast bedankt !!
  Jurgen.
  Grote fan.

  • CyclusTrader 10 jul om 18:18 Beantwoorden

   Beste Jurgen,

   Dit komt omdat de Dax future ook in de nacht is geopend (sinds december). De nieuwe instelling geeft de langere handelstijd dus weer.

   groet, Michael

Reageer op dit bericht