Trading vlog marktcommentaar 18 januari 2019

Door | 2019-01-18T16:06:17+00:00 18 januari 2019|Categorieën: Trading Updates|Nog geen reacties

Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 18 januari. Highlights van deze week:

  • Dow en Dax hebben de trading range opwaarts gebroken. Qua telling nadert nu het einde van de cyclus, maar er zijn nog geen signalen om grootst short te gaan. Op de zeer korte termijn is de markt wel erg overbought. Volgende week waarschijnlijk dan de echte top van de dagcyclus en een matige correctie.
  • De Bund future heeft de 165 nogmaals getest en er lijkt enige topvorming op te treden. Ik blijf deze markt voorlopig mijden omdat het cyclusbeeld erg onduidelijk is op dit moment.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?

Over de auteur

Michael Ahrens - Trader van beroep. Daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op de beurs, zowel als vermogensbeheerder voor bedrijven als trader voor persoonlijke doelen. Door de jaren heen heb ik een trading methode ontwikkeld op basis van cycli, price action en trendanalyse.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Reageer op dit bericht