Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 29 januari. Highlights van deze week:

  • De kritieke niveaus van vorige week zijn inderdaad gehaald en de eerste neerwaartse beweging is een feit. Nu is het zaak dat binnen enkele dagen de opwaartse correctie stopt en we een tweede neerwaartse impuls krijgen. De weekcyclus geeft in elk geval aan dat normaal gesproken er nog meer ruimte voor een koersdaling is.
  • De neutrale bandbreedte in de weekchart van de Bund is gebroken en daardoor ontstaat nu een opwaarts koerspotentieel tot rond 176.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus