Trading vlog marktcommentaar 8 mei 2019

Door | 2019-05-08T14:52:33+00:00 8 mei 2019|Categorieën: Trading Updates|2 reacties

Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 mei. Highlights van deze week:

 • Dax, Dow en Nasdaq hebben de besproken koersdoelen (12400, all time highs) gehaald en lijken nu allen de weekcyclustop gezet te hebben. In de vlog bespreek ik de kansen op shortposities.
 • De Bund future vervolgt de opwaartse trend en kan binnenkort de vorige top testen.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?

Over de auteur

Michael Ahrens - Trader van beroep. Daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op de beurs, zowel als vermogensbeheerder voor bedrijven als trader voor persoonlijke doelen. Door de jaren heen heb ik een trading methode ontwikkeld op basis van cycli, price action en trendanalyse.
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 Reacties

 1. visser 8 mei om 15:19 Beantwoorden

  Heel duidelijk, kunt U in het vervolg ook de aex meenemen?

  roet Visser

  • CyclusTrader 8 mei om 15:20 Beantwoorden

   Ik wil dat best een keer doen, alleen handel ik zelf niet op de AEX. Ik beschrijf in de vlog de markten waarop ik zelf handel, want die ken ik het best. Maar feitelijk beweegt de AEX toch in dezelfde richting als de andere markten, dus hoge correlatie?

   Mvg Michael

Reageer op dit bericht